AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski zamana gitmek

Kahve falında eski zamana gitmek

Kahve falında eski zamana gitmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski zamana gitmek gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında eski zamana gitmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Kahve falında eski zamanlara gitmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine inanılır.

Kahve falında zamanda ileri gitmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gecmis zamana gitmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında zamanda geriye gitmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında eski zaman görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında eski zaman parası görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Kahve falında eski zaman altını görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir