AnaSayfa / Genel / Kahve falında zamanda geriye gitmek

Kahve falında zamanda geriye gitmek

Kahve falında zamanda geriye gitmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, galibiyet kazanacağına inanılır.

Kahve falında zamanda geriye gitmek gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Kahve falında zamanda geriye gitmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Kahve falında zamanı geri almak karamsar olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zamanda ileri gitmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski zamana gitmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski zamanlara gitmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında gecmis zamana gitmek borçlarının da kapanacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Kahve falında geri geri gitmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında arabada geri gitmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir