AnaSayfa / Genel / Kahve falında gecmis zamana gitmek

Kahve falında gecmis zamana gitmek

Kahve falında gecmis zamana gitmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, makam edineceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gecmis zamana gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında gecmis zamana gitmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında zamanın hızlı geçtiğini görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında zamanda geriye gitmek insanlar tarafından ayıplanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski zamanlara gitmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında zamanda ileri gitmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına işaret eder.

Kahve falında eski zamana gitmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yere geç kalmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve geç gitmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir