AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski zamanları görmek

Kahve falında eski zamanları görmek

Kahve falında eski zamanları görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski zamanları gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında eski zaman parası görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski zamanları görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eski zamanlara gitmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski zaman evi görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında her zaman eski sevgiliyi görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski zaman altını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir