AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski zamanda yaşamak

Kahve falında eski zamanda yaşamak

Kahve falında eski zamanda yaşamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işarettir.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her zaman eski sevgiliyi görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında eski zaman evi görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski zaman parası görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında eski zamanlara gitmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski zaman altını görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir