AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski zaman parası görmek

Kahve falında eski zaman parası görmek

Kahve falında eski zaman parası görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, nahoş sözler işiteceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski zaman parası gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında eski zaman parası görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski zamanlara gitmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski zaman altını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına alamet eder.

Kahve falında eski zaman görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında eski zamanda yaşamak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski zaman evi görmek ferah bir eve geçileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında eski zamanları görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında her zaman eski sevgiliyi görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir