AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, korkularından kurtulacağına, yaralarına da merhem olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hayırlı kararlar verileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konulara daha fazla zaman ayırmanız ekstra gelirler elde edilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında her zaman eski sevgiliyi görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği birini görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir