AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yüzüğünü takmak

Kahve falında eski yüzüğünü takmak

Kahve falında eski yüzüğünü takmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eski yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında eski altın yüzük takmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, mutlu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski yüzük takmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında eski yüzüğünü takmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında geniş yüzük takmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüğünü takmak büyük borçlara girmeyeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir