AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak hem geleceğinin güzel olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski altın yüzük takmak çocuk sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yüzüğünü takmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında eski yüzük takmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzük takmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir