AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzüğünü takmak

Kahve falında ölünün yüzüğünü takmak

Kahve falında ölünün yüzüğünü takmak zorluklarını aşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, rahat bir hayat süreceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında ölünün yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölü birinin yüzüğünü takmak para biriktirebileceğine, kazancında bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yüzüğünü takmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yüzük takmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane yüzük takmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tektaş yüzük takmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar altın yüzük takmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir