AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak sözler sarf edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski altın yüzük takmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eski yüzüğünü takmak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yüzük takmak kötü günlerin geride kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzük takmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yüzük takmak geçim kolaylığı içinde olacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir