AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yüzük takmak

Kahve falında eski yüzük takmak

Kahve falında eski yüzük takmak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında eski yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerine, ortaklıklara veya ilişkilere açık olmalısınız.

Kahve falında eski altın yüzük takmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak gelirinin çoğalacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında eski yüzük takmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski yüzüğünü takmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak hastalıklarının son bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine inanılır.

Kahve falında yüzük bilezik takmak şansın ve bahtın da açılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir