AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağa yazı yazmak

Kahve falında tabağa yazı yazmak

Kahve falında tabağa yazı yazmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, elinin kolunun bağlanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tabağa yazı yazmak gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Kahve falında tabağa yazı yazmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine inanılır.

Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Kahve falında taşa yazı yazmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta yazı yazmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ele yazı yazmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya yazı yazmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir