AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek para sahibi olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Kahve falında kağıda yazı yazmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kağıda yazı yazmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kağıta yazı yazmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, musibetlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boş kağıda yazı yazmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir