AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yastık görmek

Kahve falında eski yastık görmek

Kahve falında eski yastık görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski yastık gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Kahve falında eski yastık görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında duvar yastığı görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altında para görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet eder.

Kahve falında yastık kesmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık minder görmek kolaylık sağlayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Kahve falında bebek yastığı görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında döşek yastık görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir