AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kesmek

Kahve falında yastık kesmek

Kahve falında yastık kesmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık kesmek gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında yastık kesmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık yemek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yıkanmış yastık görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalettir.

Kahve falında yastık kılıfı görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayır dualarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında eski yastık görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden yastık almak barış ve sevgi içinde olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında yastıkla boğulmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalettir.

Kahve falında duvar yastığı görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir