AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar yastığı görmek

Kahve falında duvar yastığı görmek

Kahve falında duvar yastığı görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işarettir.

Kahve falında duvar yastığı gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Kahve falında duvar yastığı görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye yastık almak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yastık yorgan toplamak hayırlı bir işe adım atılacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yastık görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına inanılır.

Kahve falında tüy yastık görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yastıkla boğulduğunu görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi yastık görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir