AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yastığı görmek

Kahve falında bebek yastığı görmek

Kahve falında bebek yastığı görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok büyük paralar kazanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yastığı gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Kahve falında bebek yastık görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Kahve falında bebek yastığı görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında mavi bebek yastığı görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında yastık tutmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine yorulur.

Kahve falında yastık satın aldığını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık yemek keyfin bozulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık yorgan toplamak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir