Kahve falında açık musluk görmek

Kahve falında açık musluk görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, şifa bulacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık musluk gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında musluğu açık unutmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında açık musluk görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında musluktan su doldurduğunu görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan su görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında musluk suyu içmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında musluklar görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında musluk temizlemek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top