AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluklar görmek

Kahve falında musluklar görmek

Kahve falında musluklar görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluklar gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Kahve falında su akan musluk görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su içmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluk suyu içmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında musluktan akan su içmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damlayan musluk görmek saygısını toplayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında altın musluk görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet eder.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir