AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluğu açık unutmak

Kahve falında musluğu açık unutmak

Kahve falında musluğu açık unutmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, huzur ve şifa bulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluğu açık unutmak gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında musluğu açık unutmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık musluk görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kişinin başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açık unutmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında ocağı açık unutmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpü açık unutmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, aradığı çareleri bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı açık unutmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına tabir olunur.

Kahve falında musluktan su görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir