AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski terlik giymek

Kahve falında eski terlik giymek

Kahve falında eski terlik giymek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, ağzının tadının bozulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Kahve falında eski terlik giymek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin.

Kahve falında eski terlik giymek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskimiş terlik görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, ümitsizliğe alamet etmektedir.

Kahve falında eski terlik görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında küçük terlik giymek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında terlik giydirmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında parlak terlik giymek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü terlik giymek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun terliğini giymek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir