AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski terlik görmek

Kahve falında eski terlik görmek

Kahve falında eski terlik görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, maddi kriz yaşanacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, mal sahibi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski terlik gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında eskimiş terlik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında eski terlik giymek yarınlarına inanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski terlik görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında terlik kaybedip bulmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kopmuş terlik görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklı terlik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine terlik vermek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk terlik görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir