AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak terlik giymek

Kahve falında parlak terlik giymek

Kahve falında parlak terlik giymek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iş ve mekan değiştireceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak terlik giymek gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında parlak terlik giymek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parlak terlik görmek hastalanacağına, üzüleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine işarettir.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında parlak ayakkabı giymek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir