AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü terlik giymek

Kahve falında süslü terlik giymek

Kahve falında süslü terlik giymek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü terlik giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Kahve falında süslü terlik giymek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü terlik görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü ceket giymek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü elbise giymek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü giymek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters terlik giymek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın terlik giymek yaşamının belli bir düzene oturacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı terlik giymek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir