AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tencere görmek

Kahve falında eski tencere görmek

Kahve falında eski tencere görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, verimliliğinin de artacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Kahve falında eski tencere gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında eski tencere görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapaksız tencere görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tencereye çiş yapmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tencereden yemek yemek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında mor tencere görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede yemek görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir tencere sarma görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere takımı almak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir