Kahve falında tencere takımı almak

Kahve falında tencere takımı almak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, tamamlanmadan kalacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere takımı almak gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tencere takımı almak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tencere yıkamak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere içinde yemek görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere tabak görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencere kaybetmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında tencere içinde yılan görmek takdir edileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere hediye almak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak tencere görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir