AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereye çiş yapmak

Kahve falında tencereye çiş yapmak

Kahve falında tencereye çiş yapmak verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, para yatıracağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında tencereye çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında tencereye çiş yapmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencereyle kahve yapmak sorunlu bir döneme girileceğine, günahlarına tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede kahve yapmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında lazımlığa çiş yapmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işarettir.

Kahve falında sokakta çiş yapmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dışarı çiş yapmak fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir