AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tencere görmek

Kahve falında mor tencere görmek

Kahve falında mor tencere görmek fakirleşeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında mor tencere gördüyseniz:

  • İşle ilgili aktivitelere katılmanız durumunda popülariteniz artacak.

Kahve falında mor tencere görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav tenceresi görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağlı tencere görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere ve kapak görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tencere görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere içinde yemek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede balık görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden tencere almak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir