AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereden yemek yemek

Kahve falında tencereden yemek yemek

Kahve falında tencereden yemek yemek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Kahve falında tencereden yemek yemek gördüyseniz:

  • Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, küs kimselerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere içinde yemek görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret eder.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara tencerede yemek pişirmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tencere yemek görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tencere görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede yemek piştiğini görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir