AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede yemek görmek

Kahve falında tencerede yemek görmek

Kahve falında tencerede yemek görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Kahve falında büyük tencerede yemek görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yemek görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tencere görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işaret eder.

Kahve falında tencereden yemek yemek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına inanılır.

Kahve falında tencerede et yemeği görmek yeni hobiler edinileceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işarettir.

Kahve falında tencerede yemek görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında tencereden pilav yemek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında bir tencere yemek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir