AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tanıdığı görmek

Kahve falında eski tanıdığı görmek

Kahve falında eski tanıdığı görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına alamet eder.

Kahve falında eski tanıdığı gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve falında eski bir tanıdık görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında çok eski tanıdık görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski tanıdığını görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski tanıdığı görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında eski tanıdığın birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok eski bir tanıdığı görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, durgun giden işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir