AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığı hamile görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, cebinin para göreceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu duymak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık hamile görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı hamile görmek işlerin günden güne bozulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın hamile olduğunu görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Kahve falında bi tanıdığı hamile görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini hamile olarak görmek ailesini kaybedeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir