AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek

Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek

Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, bunun da geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında eski bir tanıdık bayan gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir bayanı görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bayanla öpüşmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir bayan görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bayan görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir bayanı görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, konfor içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bayan görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir bayanla öpüşmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, günahların da affolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir