AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tanıdığın birini görmek

Kahve falında eski tanıdığın birini görmek

Kahve falında eski tanıdığın birini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında eski tanıdığın birini gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında eski bir tanıdık kadın görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir tanıdığı görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok eski tanıdık görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eski tanıdığın birini görmek iç açıcı sözlere, rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski tanıdık kadın görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında eski bir tanıdık görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski tanıdığını görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir