AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir tanıdık görmek

Kahve falında eski bir tanıdık görmek

Kahve falında eski bir tanıdık görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına işarettir.

Kahve falında eski bir tanıdık gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında çok eski tanıdık görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hayıflanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak evliyse çocuk sahibi olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tanıdık kadın görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında eski bir tanıdık görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalettir.

Kahve falında eski bir tanıdığı görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında çok eski bir tanıdığı görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, mutluluktan havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında eski tanıdığı görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski tanıdığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, büyük bir mala sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir