AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski bir tanıdığı görmek

Kahve falında çok eski bir tanıdığı görmek

Kahve falında çok eski bir tanıdığı görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çok eski bir tanıdığı gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında eski bir tanıdığı görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sevilen bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında eski bir tanıdığı hamile görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında çok eski bir tanıdığı görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir tanıdık görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski tanıdığı görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak çok zor bir duruma düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski tanıdığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, umutlarının tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında eski tanıdığın birini görmek kazancının tükenmeyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir