AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski tanıdık görmek

Kahve falında çok eski tanıdık görmek

Kahve falında çok eski tanıdık görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok eski tanıdık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında eski tanıdıklarını görmek kul hakkına girmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kara kara düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tanıdık kadın görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski tanıdığını görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir tanıdığa sarılmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir tanıdık kadın görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Kahve falında eski tanıdığı görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir tanıdık görmek muradın yerine geleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir