AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tahta görmek

Kahve falında eski tahta görmek

Kahve falında eski tahta görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kişinin can derdine düşeceğine, işlerin günden güne açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski tahta gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Kahve falında eski tahta kapı görmek hasta ve zor geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında eski tahta görmek o kapıyı kapatacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek mal mülk sahibi olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işarettir.

Kahve falında eski tahta ev görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski tahta köprü görmek çıkmaza düşeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta yontmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur.

Kahve falında tahta salıncak görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir