AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yontmak

Kahve falında tahta yontmak

Kahve falında tahta yontmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, elindekini de bitireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta yontmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele alabilme yeteneğiniz etkileyici olabilir.

Kahve falında tahta yontmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç yontmak manevi anlamda çok yol katedileceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Kahve falında odun yontmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında taş yontmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalettir.

Kahve falında taşı yontmak bol bol moral depolanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tahta baraka görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta ata binmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında eve tahta döşemek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir