AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta salıncak görmek

Kahve falında tahta salıncak görmek

Kahve falında tahta salıncak görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta salıncak gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında tahta salıncak görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta salıncak görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kendini salıncakta sallanırken görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında salıncaktan inmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salıncakta sallandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında demir salıncak görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak birlikte kâh ağlayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil salıncak görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir