AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta saplı bıçak görmek

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında tahta saplı bıçak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak saplanması görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir