AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tahta sandalye görmek

Kahve falında eski tahta sandalye görmek

Kahve falında eski tahta sandalye görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski tahta sandalye gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta sandalye görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahtadan sandalye görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında eski sandalye görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski tahta ev görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir