AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, büyük hatalar yapacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaşmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle karşılaşmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla karşılaşmak uzaktan haberler işiteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla karşılaşmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birileriyle karşılaşmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir