AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sorunlarının azalacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayatın düzene gireceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Kahve falında tanıdık biriyle karşılaşmak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdıkla karşılaşmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığın biriyle karşılaşmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde karşılaşmak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hırsızla karşılaşmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle karşılaşmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle karşılaşmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir