AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda karşılaşmak

Kahve falında yolda karşılaşmak

Kahve falında yolda karşılaşmak sorunların bu sayede aşılacağına, ağzının tadının bozulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yolda karşılaşmak gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yolda karşılaşmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplanla karşılaşmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında düğünde karşılaşmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işarettir.

Kahve falında köpekle karşılaşmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle karşılaşmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evde hırsızla karşılaşmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir