AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin tek başına kalacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Kahve falında hasta biriyle vedalaşmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ailesiyle vedalaşmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işarettir.

Kahve falında vedalaştığını görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle vedalaşmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına inanılır.

Kahve falında ağlamak vedalaşmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet eder.

Kahve falında veda mektubu görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesle vedalaşmak ekonomik gücün çoğalacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir