AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye veda etmek

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hayırlı günler yaşayacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye veda etmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla vedalaşmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayla vedalaşmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, afiyette ve keyifte olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak vedalaşmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine veda etmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir