AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle vedalaşmak

Kahve falında birisiyle vedalaşmak

Kahve falında birisiyle vedalaşmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında aileden vedalasmak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında ailesiyle vedalaşmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Kahve falında birine veda etmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayla vedalaşmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Kahve falında babayla vedalaşmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşle vedalaşmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine inanılır.

Kahve falında annesiyle vedalaşmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir