AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye el kaldırmak

Kahve falında anneye el kaldırmak

Kahve falında anneye el kaldırmak eline güzel fırsatların geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye el kaldırmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında anneye el kaldırmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında elini kaldırmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında ellerini kaldırmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak büyük başarı kazanacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında el kaldırmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birini kaldırmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak onlar için çabalayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir